Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільці на чемпіонаті України з пауерліфтингу


Бориспільці на чемпіонаті України з пауерліфтингу

Тренер з пауерліфтингу Юрій Ликов повернувся зі збірною Київської області з чемпіонату України у Луцьку, де він виконав норматив майстра спорту, а команда посіла перше місце.

14 — 21 вересня у Луцьку проходив чемпіонат України з класичного пауерліфтингу серед всіх вікових груп. Перше командне місце серед дівчат до 18 років здобула збірна команда Київської області. П’ятеро з шести дівчат у збірній — бориспільки, вихованки Бориспільського центру спорту та фізичного здоров’я населення, Бориспільської дитячої та юнацької спортивної школи. Це Марія Білоус, Ангеліна Киях, Олеся Голіяд, Вікторія Волощенко та Валерія Компанієць. Ще одна учасниця команди — з Бородянки. Фінансувалася поїздка, за державні кошти (КОДА). На змагання зібралося близько чотирьохсот спортсменів з усіх областей України.

До Луцька збірну повіз тренер Юрій Володимирович Ликов. Крім успішної роботи тренером, Юрій відомий своєю активною громадянською позицією, є членом ГФ «Сектор Безпеки». На змаганнях він мав три ролі — власне віз збірну, працював у якості судді та виступав сам. У Луцьку Юрій виконав власний омріяний норматив — норматив майстра спорту України.

«Всі дні були важкими, — говорить тренер. — Виступали мої учні, не все у них складалося. Усе на нервах, втрачав через це у вазі. А мій виступ призначеним на останній день змагань. Я треную молодь і хочу на особистому прикладі довести, що все можливо, навіть не зважаючи на вік. У 42 все тільки починається».

Сергій КРУЧИНІН, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031