Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Причепурена старинська «Ялинка»


Причепурена старинська «Ялинка»

За кілька тижнів до Дня села Старе міський ДНЗ «Ялинка» вже був готовий відзначати своє свято. Завдяки спільним зусиллям сільської ради та начальника відділу освіти райдержадміністрації Ігоря Каськіва у закладі було повністю зроблено капітальний ремонт, змінено сантехніку, прокладено тротуарну доріжку, утеплено фасад.

Завдяки місцевій художниці Ірині Солодкій (дівоче прізвище Голіяд), прізвище якої неодноразово з’являлося на шпальтах нашого щотижневика, будівля садочка перетворилася на казку.
Причепурена старинська «Ялинка»

Таким був фасад "Ялинки" до вересня 2017р.

У липні цього року редакція «Вістей», проїжджаючи повз ДНЗ, сфотографувала його фасад для архіву. На плитці радянських часів ялинка і дата «1984» — нічого привабливого. А ось від фото, зробленого за кілька днів до святкування дня села, не відвести погляду. Під веселкою ожили улюблені мультяшні герої і мелодія лісу, до якого в селі рукою подати.

«Діти мають виховуватися в достойних умовах, на які вони справді заслуговують. Хочу, щоб з дитинства аж до дорослого віку у їхній пам’яті залишилася не радянська картинка, а ця різнобарвна краса, — відзначив сільський голова Валерій Макаренко. — Приємно, що від нашої спільної роботи у захваті всі. У нас все робиться в команді. Ця краса — результат праці сільської ради, художниці Ірини та завідуючої «Ялинки» Лариси Курилко.

Ольга ОГНЯНИК, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031