Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Ще одна новобудова у Борисполі?


Ще одна новобудова  у Борисполі?

Відкриття магазину АТБ замість обіцяного в міській раді культурно-розважального центру розчарованими залишило чимало містян. Саме тому цього разу нове будівництво в Борисполі ще не розпочалося, а люди почали бити на сполох.

Нещодавно на вулиці Володимира Момота розпочалися земляні роботи. Територію обгородили парканом і почали щось копати. Тамтешні мешканці відразу ж почали ставити чимало питань і шукати на них відповідь. Так, наприклад, пенсіонерка Зоя Михайлівна стверджувала, що поруч з її будинком невдовзі виросте мало не хмарочос, яких тут і без того вдосталь, що зданих, що недобудов. Навіть деякі мешканці прилеглих будинків вийшли на акцію протесту, перекривши вулицю Володимира Момота, щоб не допустити техніку до земляних робот.

Щоб достеменно розібратися із різними здогадками місцевих жителів, я вирушила до першого заступника міського голови Миколи Петровича Корнійчука, який порадував мене своїм роз’ясненням:

— Розпочато будівельні роботи довгоочікуваного дитячого садочка. Будівельні роботи дошкільного навчального закладу розраховані на 2017 — 2019 рр. Саме у вересні 2019 року заклад має бути введений в експлуатацію та зможе прийняти перших 165 вихованців у дев’ять різних груп.

Замовником цього будівництва є управління капітального будівництва Бориспільської міської ради, а виконавцем робіт стало київське ТОВ «ІБК «Укртехспецбуд-ТД», яке виграло процедуру тендерних торгів за системою ProZorro. Відомо, що кошторисна вартість садочка від самого початку була розрахована на 51 млнгрн, а запропонована переможцем сума складає майже на десять мільйонів менше, всього 42,5 млн грн. Це товариство ввійшло на будівельний ринок Борисполя вперше, тому і міській раді, і усім мешканцям міста залишається лише слідкувати за ходом нового будівництва.

У цьому році, як запевнив Микола Петрович, мають зробити фундамент: «Якщо дозволить погода та й будівельники будуть працювати згуртовано, можливо, виведуть несучі стіни — кошти на ці роботи є у повному обсязі. Тому хай щастить!»

Тетяна ХОДЧЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031