Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Бориспільській ЗОШ №1— сучасний тир і нова тренажерна зала


У Бориспільській ЗОШ №1— сучасний тир і нова тренажерна зала

У ЗОШ №1 предмет «Захист Вітчизни» відтепер вивчають не на словах, а на практиці. Напередодні Дня захисника України в навчальному закладі відкрили перший у Борисполі сучасний електронний тир.

У комплексі — сучасна тренажерна зала для старшокласників та кабінет Захисту Вітчизни. Стрічку для останнього не перерізали, тому що залишилося пофарбувати стіни, однак адміністрація запевняє: після канікул школярі побачать нову навчальну аудиторію. Раніше уроки Захисту Вітчизни проводили прямісінько в підвалі, де спеціально для цього поставили парти.

Ціна питання — більше ніж 700 тисяч гривень. «Це того варте! — переконаний міський голова Анатолій Федорчук.
— І всі побачили, що ми займаємося не тільки фасадами і дахами будівель, бо це першооснова, а й спускаємося у підвальні приміщення. ЗОШ №1 — перший навчальний заклад, де ми починаємо наводити лад, щоб приміщення слугувало дітям і вони тут отримували комфортне виховання».
У Бориспільській ЗОШ №1— сучасний тир і нова тренажерна зала

Роботи виконувало ТОВ «ПМК-10» на чолі з Володимиром Гнатком. За два місяці у підвальному приміщенні відновили штукатурку, пофарбували стіни, зробили нову електропроводку, вентиляцію і поклали підлогу.
Першими продемонстрували свою вправність у стрільбі школярі. До них радо долучилися представники міської влади. Особливість електронного тиру у тому, що для його використання потрібна лише зброя і спеціальна комп’ютерна програма, що відображається на електронній дошці. Такий варіант є доволі економним, тож, як зазначив «Вістям» заступник начальника управління освіти і науки Володимир Письменний, схожі об’єкти згодом відкриють і в інших навчальних закладах. Поки ж лише в першій з усіх восьми шкіл міста є тир.
Не розчарувала і тренажерна зала. Директор ЗОШ №1 Людмила Шевченко зізналася: ще не встигла випробувати нове обладнання особисто, однак їй дуже кортить.

Павлина ОСТРОЗОРА, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031