Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Дорогу на бориспільський ринок «Новий» оновлено, але частково


Дорогу на бориспільський ринок «Новий» оновлено, але частково

Багатостраждальний в’їзд до ринку «Новий» неодноразово потрапляв під критику засобів масової інформації, зокрема і «Вістей». Нарешті у міста до цієї дороги дійшли руки.

Щоправда, проблему вирішили частково. Допомоги від ринку дочекатися так і не вдалося. Спочатку планувалося вирішити проблему комплексно, з водовідведенням, асфальтуванням усієї території перед ангарами, де розташовані торгові приміщення. Але організувати підприємців так і не вдалося. Тому міська влада виконала тільки ту частку роботи, яку взяла на себе: заасфальтували в’їзд, територію під аркою, довели дорогу до воріт ринку. А площа перед ангарами так і залишилася уся в ямах. Підприємець, який здає в оренду приміщення, виявився незацікавленим у благоустрої території перед ними.

Неважко здогадатися, який вигляд матиме та територія, коли почнеться осінньо-зимова негода. Нова дорога знаходиться трохи вище, ніж площа, тож усі зливові води стікатимуть туди. І покупцям знову доведеться маневрувати між калюжами…

Інна КРИНИЧНА, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031