Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Завдяки пильності бориспільців, патрульні виявили водіїв, які зникли з місця скоєння ДТП


Завдяки пильності бориспільців, патрульні виявили водіїв, які зникли з місця скоєння ДТП

Перша дорожня пригода трапилася близько 17-ї години, 28 жовтня, на вулиці Лугова. Транспортний засіб Ford Transit здійснив наїзд на два припарковані автомобілі й зник з місця події. Орієнтування про вказане авто отримали всі екіпажі патрульної поліції.

29 жовтня, близько 8 години ранку, на спецлінію 102 зателефонувала власниця одного із понівечених авто та повідомила, що на території недільного ринку стоїть схожий за описом автомобіль. Прибувши на місце, інспектори виявили вказаний транспортний засіб та встановили водія, який згодом підтвердив свою причетність до ДТП.
Завдяки пильності бориспільців, патрульні виявили водіїв, які зникли з місця скоєння ДТП

Ще одне зіткнення трапилося 29 жовтня, близько 13-ї години. На спецлінію 102 зателефонував свідок події. Заявник повідомив, що автомобіль Mercedes здійснив наїзд на електроопору на вулиці Петропавлівська, а після поїхав у невідомому напрямку.
Інформацію щодо автомобіля-порушника передали поліцейським. За 10 хвилин транспортний засіб виявив та зупинив екіпаж патрульної поліції на Бориспільському шосе, поблизу села Гора. Інспектори, спілкуючись із водієм, помітили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Проте, у Бориспільській центральній районній лікарні чоловік відмовився від проходження огляду.

Отже, патрульні склали на водіїв протоколи за ст.124 КУпАП (порушення ПДР, яке спричинило ДТП) та за ст.122-4 КУпАП (залишення місця ДТП). До того ж, на водія автомобіля Mercedes інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) та вилучили водійське посвідчення.
Безпека міста – наша спільна відповідальність. Завдяки тому, що громадяни своєчасно звертаються на спецлінію 102, наша робота є ще більш ефективною та оперативною. Тому, закликаємо всіх – у разі виявлення правопорушення, звертайтеся до поліції.

Патрульна поліція Борисполя

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031