Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Лінії бориспільських електропередач під загрозою


Лінії бориспільських електропередач  під загрозою

Через сильний вітер у ніч із 29 на 30 жовтня на лінію електропередач № 112, яка живить у тому числі мікрорайон Дубечанський впало дерево, через що місцеві жителі залишилася без світла.

Ця лінія прокладена від в’їзду у місто з боку села Глибоке, вулицею Глибоцька у напрямку центру міста. Напередодні працівники Бориспільського РП «Київ­обленерго» разом із працівниками міського управління ЖКГ підрахували, що лініям тільки в межах міста загрожує близько 30 дерев, які потрібно або зрізати, або кронувати.

Але хто це має робити, згоди дійти було важко, адже, з одного боку, мережі електропостачання обслуговує РП «Київобленерго», а із іншого — згідно із Законом України «Про благоустрій населених пунктів» за розчистку зелених насаджень на території населеного пункту має відповідати орган місцевого самоврядування або власник ділянки.

Дискусію на цю тему, яка відбулася між учасниками планової наради та начальником Бориспільського РП, підсумував мер Анатолій Федорчук, який наголосив, що під час аварій електромереж страждають наші люди. Тому проблему потрібно вирішувати спільно.

Начальник міського управління ЖКГ В’ячеслав Толкач додав, що депутати виділили певну суму коштів на розчищення ліній електропередач по місту, бо таких проблем у Борисполі вистачає. Але буде добре, якщо тих грошей вистачить хоча б на цю лінію.

Тетяна Ходченко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031