Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

«Випускниці-чарівниці» Борисполя


«Випускниці-чарівниці» Борисполя

Зовсім скоро у Борисполі коронують «Випускницю-чарівницю». Традиційний конкурс краси серед одинацятикласниць за роки існування став значимим святом. Перепусткою на міський етап стає шкільне змагання. Тому у навчальних закладах черга з кандидаток.

«Вісті» познайомилися з претендентками на корону і дізналися про тонкощі шоу.

Формат незмінний. Буде чотири виходи: дефіле, візитівка, інтелектуальний конкурс і етап «Моя майбутня професія». До кожного дівчата готуються самотужки, не без допомоги педагогів і друзів. Головне — себе показати і публіку «запалити».

Організація і проведення на плечах БДЮТ «Дивоцвіт». Спільні виходи конкурсанток будуть видовищними, судячи з репетицій. Готують їх хореограф «Дивоцвіту» Анастасія Лоскутова і культорганізатор Дмитро Потапов.
Як розповідають організатори, щоб журі могло оцінити талант кожної з першого номеру, дівчина буде на сцені сама. А то, буває, «вийде на сцену півшколи, говорять, показують. І ніби гарно, а конкурсантку не почули або не побачили.»

«Інтелектуальний» конкурс — таємниця. Його тему учасниці дізнаються зі сцени, а організатори кажуть, що питань іще не складали.

Журі. Склад суддів ще не укомплектований, оцінюватимуть дівчат бориспільці, які знають конкурс і його специфіку. Як свідчить практика, запрошені гості не адекватно оцінюють дівчат, ставляться до них прискіпливо. Щоб не було розмов про симпатії до красунь-активістів, освітяни до суддівської колегії не ввійдуть.

Тематика конкурсу. Розважальна: глядачі подорожуватимуть країнами. Кожна учасниця вийде на сцену в образі певної країни з метою показати, що сила краси об’єднує. Буде ставка на патріотичні елементи.
Дівчата розповідають: «Директор БДЮТ Наталія Тименко запитувала, чи будемо репетирувати візитки разом. Всі відмовилися! Конкуренції між нами немає, ми здружилися. Після репетицій разом п’ємо каву і домовилися після фіналу відсвяткувати перемогу разом».
Організатори в минулому році зазначали, що «Випускниці» розпочнуть традицію: займатимуться волонтерством. Про хід її виконання відзвітують на цьогорічному конкурсі.

АрінаЗУБЕНКО, ЗОШ № 8
«Випускниці-чарівниці» Борисполя

Захоплення — авіація. Мріє стати пілотом і відкриває завісу: конкурс «Моя професія» буде пов'язаний з цим фахом. На «Випускницю» її привела перемога у шкільному конкурсі краси. Боялася, що на репетиції не вистачатиме часу. Зізнається: нервозність, яка її охоплює, приємна. Хоче, щоб виступи були ідеальними. На один з етапів вийде у сукні, яку пошила власноруч. Дивуватиме журі щирістю: у виступах розкриє власну сутність, мрії.
Аріна працює над проектом допомоги дітям в Африці: «Мої батьки часто там працюють, подумала, що чому б не зробити свій проект».

Анна БУДНІЧЕНКО, ЗОШ № 7
«Випускниці-чарівниці» Борисполя

Активістка школи, екс-голова учнівського самоврядування. У ЗОШ тривалий час не було педагога-організатора, і організаційні моменти лягли на її плечі: написати сценарій, провести свято, відрядити дітей на екскурсію. «Я не можу збавити обертів», — зізнається.
Вона співає, грає на гітарі, пише вірші, обожнює математику і фізику. Планує вступати на економіста, але навчається у філологічному класі.
На «Випускницю» прийшла, бо уявляла себе у світлі рампи на цьому конкурсі. Запевняє, що на жодну з конкуренток не дивиться скоса, бо «ніхто не покаже більше, ніж він може».

Вероніка ШТЕФАН, ЗОШ № 6
«Випускниці-чарівниці» Борисполя

Любить сцену й учнівське самоврядування. З чотирьох років танцює в ансамблі «Грація». Своє життя характеризує так: «Танці + ЗНО + «Випускниця». Не любить планувати, але каже, що в 11 класі без цього не обійтися.
У конкурсі для неї головне — публіка. «Я роблю це для батьків, хочу, щоб мама пишалася мною», — зізнається Вероніка. Каже, від репетицій отримує задоволення. Хоча не приховує: буває, перед сном думається, а раптом на сцені, наприклад, підбор зламається?

Катерина КРАСТИЧЕНКО, НВК «Гімназія «Перспектива» ім. В. Мономаха
«Випускниці-чарівниці» Борисполя

На першому місці — вокал. Бере участь у пісенних конкурсах, завойовує призові місця.
Займається водним туризмом у ДЮСШ. Готується захищати науково-дослідницьку роботу про образ русалки в українській літературі.
Зізнається: «У гімназії було 2 претендентки на «чарівницю», обрали мене через активну життєву позицію. У школі хтось «тримає кулачки», хтось заздрить. За майже 15 років, які існує конкурс, корона дісталася двом-трьом гімназисткам. Хочеться підняти рейтинг школи, вірю, що це вийде», — говорить Катя.

Анастасія ГРИЩЕНКО, ЗОШ № 3
«Випускниці-чарівниці» Борисполя

Захоплюється стрільбою, військовою справою і має перемоги на всеукраїнських змаганнях. У її житті знайшли своє місце фото, хенд-мейд і перукарська справа.
У Борисполі проживає три роки, мешкала в Києві. «Подобається, що в Борисполі школи спілкуються і товаришують», — розповідає Анастасія.
Опинилася на «Випускниці» після перемоги у шкільному конкурсі «Міс Зима». Попри те, що не вперше бере участь у подібних конкурсах, у школі сумнівалися, бо дівчину майже не знають. Класний керівник сказала: «Вона симпатична», — і записала на участь у конкурсі.
Аби знайти час на підготовку, довелося відмовитися від серіалів. Впевнена: «візьме» журі харизмою. «Маючи харизму, можна завоювати не одне серце,» — коментує.
Назвати конкурс затратним не може: щось купує, в чомусь допомагають друзі. Купу ідей для костюму на перший вихід підказала сусідка, яка живе в Індії (країні, що дісталася Анастасії).

Валерія ЧОБОТОК, НВК ім. К. Могилка
«Випускниці-чарівниці» Борисполя

Щира, активна, її життя — самоврядування. Голова ОРДК. Валерія хизується, що губернатор Київської області з нею на «ти» — вітаючись, каже: «Привіт».
У дитинстві бачила, як подруги брали участь у «Випускниці», тоді й вирішила, що позмагається за корону. Перемогла на шкільному конкурсі краси «Міс Зима» і отримала право представляти навчальний заклад у місті. «Я буду собою — це і є моя родзинка. Хочу представити себе. Конкуренція велика, вірю в себе», — каже Лєра.

Марина ЛУЦИК, ЗОШ № 1
«Випускниці-чарівниці» Борисполя

Заявляє чесно: брати участь у конкурсі змусили у школі. Каже, проявила ініціативу, а коли зрозуміла, що фізично не встигає з навчанням і підготовкою до вступу, вирішила відмовитися. Адміністрація закладу наполягла, мовляв, кого ще відправляти?
Марина займається вокалом, звикла до сцени і робитиме ставку на голос.
«Якщо корона дістанеться не мені, це не програш. Заради перемоги не готова на підлість щодо інших конкурсанток».

Від НВК «Ліцей «Дизайн-освіта» конкурсантку не представлено. Причини невідомі.

А тим часом
• Голосування за титул «Міс глядацьких симпатій» конкурсу краси «Міс Бориспіль» продовжили до 8 грудня до 23.59. Віддати голос за фаворитку можна на сторінці конкурсу в Facebook. Фінал — 9 грудня.

Ольга КАЦАН

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031