Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Мешканці Бориспільщини отримають державну матеріальну допомогу


Мешканці Бориспільщини отримають  державну матеріальну допомогу

13 грудня відбулося останнє в цьому році засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги мешканцям Борипільського району.

Засідання відбулося за участю голови райдержадміністрації Олександра Туренка, заступника голови райдержадміністрації Сергія Білецького, заступника голови районної ради Івана Недогибченка, представників управління соціального захисту населення РДА, управління фінансів РДА, управління Пенсійного Фонду України, юридичного відділу, очільників медичних закладів.

Члени комісії розглянули 17 заяв, що надійшли від громадян.
В першу чергу були підтримані ті мешканці району, які опинилися у складних життєвих обставинах та, дійсно, за висновками лікарів потребують невідкладної матеріальної допомоги у зв’язку з критичним станом здоров’я, що загрожує їхньому життю. Також враховується загальний матеріальний стан родини з врахуванням пенсійних виплат, заробітної плати та пільгових надходжень. Серед таких громадян — діти з малозабезпечених сімей, учасники Антитерористичної операції, хворі на онкологію та діабет.

Олександр Валентинович наголосив на необхідності внесення змін до районної комплексної цільової програми «Турбота», які набудуть чинності в 2018 році. Зокрема, йдеться про збільшення обсягу фінансування програми та чітке визначення категорії громадян, які матимуть право на отримання державної матеріальної допомоги.

Голова адміністрації також акцентував на підтримці медичної галузі району. За його словами, за бюджетні кошти закуплено 36 кардіографів. 18 із них будуть передані до центральної районної лікарні, 18 — до сільських медичних амбулаторій. Вивчається можливість придбання приладів експрес-діагностики — методу аналізу, що дає можливість негайного вивчення об’єкта (як правило, біологічної рідини людини), не вдаючись до послуг лабораторії.

Наступне засідання комісії з питань надання матеріальної допомоги відбудеться в січні 2018 року.

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031