Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Збірна ялинка на головній площі Борисполя


Збірна ялинка на головній площі Борисполя

На головній площі Борисполя зранку 13 грудня комунальники почали монтувати головну красуню свят. Новорічну ялинку збирали в одну велику із маленьких сосон.

У міській раді повідомили, що вже на День Святого Миколая, 19 грудня, головна ялинка міста засяє святковими вогнями, а стоятиме вона до 19 січня.

Як повідомляв «Вістям» Микола Корнійчук, перший заступник міського голови Борисполя, маленькі сосни для головної ялинки надає ДП «Бориспільський лісгосп», де ці деревця планово вирізаються, тож ніякої шкоди лісовим насадженням формування головної красуні не приносить, лише користь. Монтажні роботи виконували працівники бориспільського КП «ВУКГ». «Робимо одну велику ялинку із більше сотні маленьких. Усього витратимо близько 130 сосон», — кажуть комунальники, а в допомогу їм — машина із краном. Біля монтажників хвойного дерева збиралося багато перехожих. Одні милувалися пишною ялинкою, а інші чекали, що лишаться зайві гілочки, стовпчики, які можна забрати додому. «Дочекалися ялинки, так гарно пахне хвоя, тепер і Новий рік відчувається, хоч погода весняна», — діляться враженнями жіночки поряд.

Ялинку прикрашали іграшками, витрати на які цього року скромні: 190 тис. грн виділено сесією на ілюмінацію та гірлянди. Також, кажуть у міськраді, буде використано минулорічні прикраси, що і скромно, і зі смаком.

Світлана СУБОТА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031