Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У "Борисполі" попередили незаконне ввезення 68 блоків цигарок


У "Борисполі" попередили незаконне ввезення 68 блоків цигарок

Працівники Управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці ДФС зафіксували спробу ввезення на територію України партії тютюнових виробів через пункт пропуску «Бориспіль» з порушенням митного законодавства.

68 блоків цигарок «CAMEL» жовтого кольору українського виробництва спробував ввезти на територію України громадянин Ізраїлю, який прилетів авіарейсом з Тель-Авіва. Для проходження митного контролю авіапасажир обрав спрощену систему - «зелений коридор», чим заявив про те, що переміщувані ним через митний кордон України товари не підлягають письмовому декларуванню, оподаткуванню митними платежами, не підпадають під встановлені законодавством заборони та обмеження щодо ввезення на митну територію України.

На момент проходження митного контролю належним чином оформленої митної декларації громадянин Ізраїлю не оформлював та не подавав, з приводу декларування переміщуваних ним товарів до інспекторів митниці не звертався.

Цигарки було виявлено на рентген-апараті у валізі пасажира без ознак приховування під час проведення вибіркового митного контролю багажу громадянина, після перетину ним білої лінії”, яка позначає закінчення зони спрощеного митного контролю „зелений коридор”.

З загальної кількості сигарет громадянину Ізраїлю було пропущено 1 блок (200 штук цигарок), а за протоколом про порушення митних правил вилучено до винесення судом рішення у справі 68 блоків цигарок.
Довідково: згідно з ч.2 ст. 376 Митного кодексу України громадяни, які досягли 18-річного віку, можуть ввозити на митну територію України без сплати митних платежів та без письмового декларування у кількості із розрахунку на одну особу – 200 сигарет або 50 сигар чи 250 грамів тютюну, або ці вироби в наборі загальною вагою, що не перевищує 250 грамів.

ДФС у Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031