Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Колишній лісничий розтратив ліс у Бориспільському районі на суму майже 80 тисяч гривень


Колишній лісничий розтратив ліс у Бориспільському районі на суму  майже 80 тисяч гривень

Прокуратура Київської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього старшого майстра лісу, який перебуваючи на посаді, розтратив ліс на загальну суму майже 80 тисяч гривень

Установлено, що в липні 2016 року в зв'язку із призначенням нового керівника державного підприємства в одному із сіл Бориспільського району проведено інвентаризацію лісопродукції на підприємстві.

В ході якої з'ясувалося, що чоловік, перебуваючи на посаді старшого майстра лісу, виконуючи організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції та будучи матеріально відповідальною особою, вчинив розтрату майже 300 куб/м лісу, чим спричинив матеріальної шкоди державному підприємству на загальну суму майже 80 тисяч гривень.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Наразі місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні та скеровано обвинувальний акт до суду.

Відтепер обвинуваченому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031