Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Бориспільщині дільничний офіцер поліції стріляв у нападника


На Бориспільщині дільничний офіцер поліції стріляв у нападника

На Бориспільщині дільничному офіцеру поліції довелося стріляти в нападника, який регулярно влаштовував домашній терор.

До поліцейського звернулась 36-річна жителька села Вишеньки зі слідами побоїв на обличчі. Вона повідомила, що її п’яний цивільний чоловік чинить бійки, ображає та постійно погрожує. З’ясувалося, що разом пара проживає кілька років, чоловік приїхав з Волинської області і живе за рахунок тимчасових заробіток на будівництві.

Правоохоронець разом із представниками громадського формування зайшов до будинку та провів з чоловіком роз’яснювальну роботу. Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення 41-річний зловмисник схопив з серванту два кухонних ножа і кинувся на поліцейського. Вимогу правоохоронця покласти ножі на підлогу він проігнорував. Тоді дільничний застосував пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, та влучив у ліву ногу. Лейтенант поліції викликав швидку і надав чоловікові першу домедичну допомогу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця). Нападник затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, йому оголошено підозру. #Поліція готує відповідні матеріали до суду щодо подальшого обрання відносно затриманого міри запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Головне управління Національної поліції в Київській області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031