Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі п'яний водій протаранив вантажівку


У Борисполі п'яний водій протаранив вантажівку

Нетверезий водій протаранив вантажівку, яка рухалася назустріч

Дорожня пригода трапилася на вулиці Шевченка сьогодні, близько 10-ї години. Водій авто Daewoo Lanos під час зустрічного роз’їзду не врахував дорожньої обстановки, не дотримався безпечного бокового інтервалу, внаслідок чого зіткнувся із автомобілем ЗІЛ, який рухався зустрічною смугою.

Під час спілкування з учасниками ДТП інспектори помітили у винуватця ознаки алкогольного сп’яніння, проте водій Daewoo Lanos від проходження перевірки на стан сп’яніння відмовився у присутності двох свідків.

Як наслідок, за вчинене 39-річний чоловік отримав три адміністративні матеріали: за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), за ст.124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило ДТП) та постанову за ч.1 ст.126 КУпАП (керування без відповідних документів) за відсутність поліса обов’язкового страхування.

На щастя, внаслідок ДТП ніхто не постраждав, лише транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Деякий час потому патрульні склали відповідний протокол на ще одного нетверезого водія, який керував автомобілем Opel Vectra. Щодо порушення ПДР цим транспортним засобом на спецлінію 102 надходив виклик від небайдужого громадянина.

Коли патрульні зупинили авто й помітили у водія ознаки сп’яніння, то запропонували пройти йому перевірку, втім чоловік відмовився.

На нього склали адміністративний матеріал за ч.1 ст.130 КУпАП, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Патрульна поліція Борисполя

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031