Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі чоловік намагався заволодіти патрульним авто


У Борисполі чоловік намагався заволодіти патрульним авто

Свідком жахливо-зухвальної поведінки став член ГФ "Сектор Безпеки". У вечірній час, прямо біля Бориспільського ВП, нетверезий чоловік вчинив спробу проникнути до патрульного автомобіля, під час чого його й було затримано.

Повідомляє "Сектор Безпеки (м.Бориспіль)".
У Борисполі чоловік намагався заволодіти патрульним авто

Крім неймовірно безглуздого вчинку він ще вів себе дуже зухвало, з використанням нецензурної лайки в сторону працівників поліції. Віддаємо належне витримки поліцейських, що попри все, поставились до цього чоловіка доволі ввічливо й намагалися з'ясувати причину його дій. Але всьому є межа...

Тож його затримали та склали два протоколи про порушення адміністративного Кодексу - хуліганські дії та перебування в громадському місці в стані алкогольного сп'яніння. До речі, порушником виявився колишній співробітник однієї з охоронних фірм, з якої його вигнали за крадіжку...

ГФ "Сектор Безпеки" наголошує на необхідності контролювати власні дії та закликає не ставати схожим на героя цієї публікації.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031