Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі закрили "Урожайний" - магазин радянських часів


У Борисполі закрили "Урожайний" - магазин радянських часів

Магазин Бориспільського міського споживчого товариства, який знаходиться у центрі міста на вулиці Київський Шлях, отримав потужних конкурентів: «Фора», «Сільпо», «Білла» та АТБ — і не втримав свого покупця. Днями на дверях магазину з’явилася табличка з написом: «Не працює». Бориспільці побоюються, що на місці «Урожайного» з’явиться «Національна лотерея».
У Борисполі закрили "Урожайний" - магазин радянських часів

«Вісті» звернулися за роз’ясненням щодо долі «Урожайного» до голови Бориспільського міського споживчого товариства Петра Римарчука. На запитання, чому закрився магазин і чи надовго, Петро Костянтинович повідомив, що, станом на 26 березня, міська рада відмовила товариству у продовженні договору оренди приміщення, тож нічого конкретного сказати він не може, прогнозувати подальший розвиток ситуації теж не став, бо питання розглядатиме профільна комісія та сесія Бориспільської міської ради.

Секретар міськради Ярослав Годунок повідомив «Вістям», що питання виникло через суму орендної плати. Якщо МСТ оплачуватиме реальну вартість оренди, то магазин продовжуватиме працювати. Однак через скло помітно, що обладнання магазину вже почали демонтувати. Ярослав Годунок запевнив, що «Національної лотереї» з гральними автоматами там точно не буде. Поживемо, побачимо.

Ірина ГОЛУБ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031