Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Прикордонників "Борисполя" продовжують спокушати хабарем


Прикордонників "Борисполя" продовжують спокушати хабарем

Минулої доби прикордонники зафіксували три випадки, коли правопорушники намагалися втягнути правоохоронців у протиправну діяльність.

Так, у столичному аеропорту «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» під час вручення громадянину Узбекистану 1990 року народження рішення про відмову у перетині державного кордону, іноземець спробував підкупити співробітника прикордонного відомства, запропонувавши йому 300 доларів США.

Крім того, в пункті пропуску «Грушів», що на кордоні з Польщею, правоохоронцям Львівського загону запропонували 50 польських злотих. Громадянин України прямуючи на легковому автомобілі «Opel» польської реєстрації не зміг пред’явити правоохоронцям страховий поліс на транспортний засіб і вирішив, що відсутність документа можна замінити неправомірною грошовою винагородою.

Також співробітники прикордонного відомства учора зафіксували факт пропонування хабара в пункті пропуску «Устилуг». Під час оформлення мікроавтобуса «Opel» польської реєстрації прикордонники виявили відсутність у водія доручення на право власності. Водій, громадянин України, запропонував військовослужбовцям 100 польських злотих для безперешкодного перетину державного кордону.

На всі пропозиції грошової винагороди військовослужбовці відповіли категоричними відмовами. Стосовно правопорушників до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Прес-служба АДПСУ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031