Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільцям обіцяють продовження опалювального сезону


Бориспільцям обіцяють продовження опалювального сезону

Із 1 квітня опалювальний сезон у Борисполі, як і в Україні, припинено, проте шанс на відновлення теплопостачання знову з’явився. У державних ЗМІ йдеться про те, що НАК «Нафтогаз України» укладає додаткові угоди на продаж газу із усіма пунктами подачі тепла до багатоквартирних будинків, навчальних закладів та громадських установ комунальної власності, які мають газове опалення.

На апаратній нараді У Бориспільського міського голови, яка відбулася у понеділок, 2 квітня, говорили про внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України № 228 від 22 березня 2017 року. Відтак ціна на природний газ лишається незмінною до 1 червня. Постанова була опублікована 31 березня.
Бориспільцям обіцяють продовження опалювального сезону

«2 квітня працівники КПТМ «Бориспільтепломережа» поїхали до столиці продовжувати договори на постачання газу. За цієї умови ціни на блакитне пальне мають лишатися незмінними», — говорить Микола Корнійчук, перший заступник міського голови.

У міській раді запевняють, що громадянам, які отримують субсидію, хвилюватися нічого, бо пільги на опалення збережуться до кінця вже продовженого опалювального сезону.

«На який час у Борисполі продовжиться опалювальний сезон, поки незрозуміло. Ми керуватимемось погодними умовами, середньодобова температура повітря має бути не менше 8 градусів протягом трьох днів підряд», — наголосив Корнійчук.

Повідомлялося, що станом на 30 березня у Борисполі спожито газу на 97,6 млн грн. За транспортування блакитного палива сплачено 80%, розмір плати від населення складає 84 %.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031