Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Бориспільщині боржників зі сплати аліментів залучатимуть до суспільно корисних робіт


На Бориспільщині боржників зі сплати аліментів залучатимуть до суспільно корисних робіт

За ініціативою Бориспільського міськрайонного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції у залі засідань Бориспільської районної ради відбулась нарада за участю заступника голови Бориспільської райдержадміністрації Білецького Сергія Володимировича, начальника Бориспільської виконавчої служби Сергієнка Олексія Миколайовича, представників сільських рад.

У ході зустрічі обговорили питання щодо виконання адміністративного стягнення у вигляді суспільно корисних робіт та порядку стягнення заборгованості зі сплати аліментів.

З питання виконання і контролю за місцем віббуття правопорушниками суспільно корисних робіт доповіла начальник Бориспільського МРВ з питань пробації Дрижакова Лідія Михайлівна. Начальник виконавчої служби довів до присутніх порядок утримання та перерахування коштів зі сплати аліментів.
Нарада пройшла конструктивно.

Бориспільська РР

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031