Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі триває операція «Перевізник»


У Борисполі триває операція «Перевізник»

Із 20 квітня у місті Бориспіль розпочато операцію «Перевізник». Головною метою заходів є профілактика та зниження аварійності за участю пасажирського транспорту. Про це повідомляє головне управління Національної поліції міста.
Перевіряють усе, що стосується якості та безпеки пасажирських перевезень.


«За невеликий проміжок часу ми встигли скласти 5 протоколів на водіїв-порушників, на підприємців-перевізників за недотримання вимог законодавства пасажирських перевезень», — говорить Сергій Григоренко, заступник начальника Бориспільського ВП.

Правоохоронці перевірятимуть діяльність перевізників та технічний стан пасажирських транспортних засобів, наявність та справність аварійних виходів, розташування місць для сидіння пасажирів, якість гуми на колесах, а також відхилення від зазначених маршрутів. Також поліцейські здійснюватимуть перевірку зберігання транспортних засобів за визначеним місцем їх стоянки та організацію передрейсового контролю техстану автобусів. Наголошується, що у разі виявлення порушень у сфері пасажирських перевезень, порушники будуть притягнені до адміністративної відповідальності.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031