Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Через ремонт у Бориспільському РАЦСі весільні церемонії відбуваються у міському Будинку культури


Через ремонт у Бориспільському РАЦСі весільні церемонії  відбуваються у міському Будинку культури

Ремонтні роботи в залі урочистих подій почалися 11 квітня. Виконує їх КП «ЖЕК № 1» Про це повідомила «Вістям» Валентина Прохорова, начальник Бориспільського міськрайонного відділу реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Київській області. Відомо, що з міського бюджету на це виділили 199 тис. грн.

Коли поставлять крапку, говорити зарано, адже все складається ситуативно, кажуть спеціалісти відділу. За попередніми підрахунками, ремонтникам потрібно ще три тижні. «Все необхідне замовлене, проплачене, чекаємо деякі матеріали. Працюємо у вихідні, бо зацікавлені у результаті», — розповідає пані Валентина.

Поки оновлення торкнеться зали урочистих подій. Якою вона буде після ремонту, тримають у секреті. Анонсують: «Зміниться все!» Щодо загального інтер’єру РАЦСу, Валентина Прохорова запевнила, що міський голова Анатолій Федорчук обіцяв, що осучаснення Палацу одружень буде продовжуватися.

Попри ремонт, всі документи приймаються і реєструють у відділі РАЦСу, а урочисті шлюбні церемонії проходять у міському БК. «Почали ширитися чутки, що РАЦС зачинили. Нічого подібного. Ми працюємо в штатному режимі. Колектив поділили: частина залишилася тут, частина на час проведення весільних обрядів — у Будинку культури. Все технічне забезпечення, декор взяли на себе працівники БК. Наречені ставляться до ситуації з розумінням, однак люди бувають різні: хтось нарікає і просить перенести церемонію. Хоча обряд розпису у БК незмінний: підписи в документах, коровай, шампанське», — розповідає В. Прохорова.

Стара апаратура. За час ремонту в Борисполі розписалися понад 30 пар. Попит з’явився після посту. Ведуча весільних церемоній Ірина Дуденко запевняє, що зміна місця проведення обряду ні на настрій, ні на атмосферу свята не впливає. Ірина радіє, що техніка у БК на високому рівні, про таку якість звуку в РАЦСі можна лише мріяти, адже власної апаратури, що відповідає часу, відділ не має.

Очільниця бориспільського Палацу одружень вірить, що питання розв’яжеться позитивно: «Була у Бориспільській РДА, обіцяли, що допоможуть, адже ми — міськрайонний відділ. Чекаємо».

Ольга КАЦАН, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031