Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Бориспільщині триває підписна кампанія «Лікар для кожної сім’ї»


На Бориспільщині триває підписна кампанія «Лікар для кожної сім’ї»

В Бориспільському районі національна підписна кампанія «Лікар для кожної сім’ї» стартувала у квітні 2018 року. Фахівці Бориспільського центру первинної медико-санітарної допомоги, що об’єднує всі сільські медичні амбулаторії району, активно включилися в роботу з пацієнтами.

Для реєстрації та отримання медичних послуг пацієнту необхідно звернутися до лікаря з паспортом, ідентифікаційним кодом та мобільним телефоном. Якщо планується підписання декларації з педіатром чи сімейним лікарем для дитини, потрібно представити свідоцтво про народження дитини.

Станом на 04.05.2018 року всі медичні установи первинної ланки району офіційно беруть участь в підписній кампанії та проводять реєстрацію пацієнта в електронній системі охорони здоров’я eHealth.

ЩО ТАКЕ ЕЛЕКТРОННА СИСТЕМА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я EHEALTH

Електронна система охорони здоров’я – це система, яка допомагає пацієнтам отримувати, а лікарям – надавати якісні медичні послуги. А ще – дозволяє контролювати, наскільки ефективно витрачаються виділені на охорону здоров’я державні кошти і запобігати зловживанням.

Детальні інструкції для керівників медзакладів, лікарів, пацієнтів, працівників відділу кадрів та реєстратури, а також статистика – на сайті eHealth

ПЕРЕЙТИ НА САЙТ EHEALTH

Напередодні в.о. міністра Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун поінформувала, що підписна кампанія є безстроковою, підписати декларацію можна з будь-яким лікарем. Водночас для лікарів встановлені обмеження на максимальну кількість пацієнтів, з якими вони можуть підписати декларацію – терапевт до 2 тисяч, сімейний лікар до 1,8 тисяч, педіатр до 900 пацієнтів.

«Ви не обираєте лікаря раз і назавжди. Якщо з якоїсь причини вам потрібно буде обрати іншого фахівця — ви зможете це зробити в будь-який момент. Дуже важливо, щоби кожен із нас підійшов до питання вибору свого лікаря відповідально та виважено і підписав декларацію з тим фахівцем, якому хоче довірити власне здоров’я», — зауважила Уляна Супрун.

Про те, як обрати лікаря, можна ознайомитися на сайті Міністерства охорони здоров’я за наступним посиланням http://moz.gov.ua/article/reform-plan/jak-ukrainci-obiratimut-terapevtiv-pediatriv-i-simejnih-likariv .

Покрокова інструкція вибору сімейного лікаря від Міністерства охорони здоров’я

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031