Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

42 сесія Бориспільської міської ради: секретар на місці, «Рошен» знову посунули


42 сесія Бориспільської міської ради: секретар на місці, «Рошен» знову посунули

Головною інтригою 42 сесії Бориспільської міської ради VII скликання 29 травня було подання прокуратури щодо дострокового припинення повноважень секретаря ради Ярослава Годунка.

Крісло встояло
У чому причина подання прокуратури, стало зрозуміло, коли узяв слово секретар і повідомив, що фактично суміщає державну посаду і підприємництво, бо не зміг вийти із співзасновників підприємства, яке не працює і не отримує прибутків. «Зібрати раду директорів непрацюючого підприємства неможливо, немає кому задовольнити мої заяви на вихід із співзасновників», — пояснив претендент на звільнення. Він говорив, що уважна позиція прокуратури — це відповідь на його опір щодо грального бізнесу у місті та захисту інвесторів окремих довгобудів.

Із сесійної трибуни звучала інформація і про емоційність Ярослава, що він може дозволити некоректні висловлювання, були заклики написати заяву, але також відзначалося, що діяльність секретаря результативна. Питання про дострокове припинення повноважень секретаря міськради Ярослава Годунка через процедуру таємного голосування не було включено до порядку денного.

«Рошену» відмовляють
У черговий раз не отримало підтримки питання про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, на яких розташований «Бісквітний комплекс «Рошен», що є першим кроком до викупу землі. Позиція більшості депутатів однозначна: не можна продавати землю, коли ціни на неї мінімальні й не вирішене питання про повноцінну пайову участь. Наголошувалося, ніщо і ніхто не перешкоджає підприємству будуватися, вводити потужності в експлуатацію — коли воно почне випускати продукцію, виконає усі зобов’язання та домовленості перед містом, міські обранці готові будуть розглянути питання продажу землі.

Ірина КОСТЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031