Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі налічується три амбулаторії, на часі - четверта


У Борисполі налічується три амбулаторії, на часі - четверта

КП «Бориспільський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» — один із трьох у Київській області, який підписав договір з Національною службою здоров’я. Мережа первинки у місті ще розбудовується і налічує три амбулаторії, на часі - четверта. «Вісті» побували у кожній.

Київський Шлях, 11
Цей медзаклад на в’їзді до Борисполя з боку Києва, не новий, приміщення є комунальною власністю міста, але там працювали лікарі Бориспільської ЦРЛ. З 1 липня це вже міський заклад. Із попереднього складу медиків до міста перейшли працювати два педіатри і один сімейний лікар. Приміщення кілька разів підтоплювалось, тому потребує косметичного ремонту. Амбулаторія приймає пацієнтів.

Київський Шлях, 24
Амбулаторія створювалася з нуля і запрацювала першою. Знаходиться вона у правому крилі приміщення стоматполіклініки. До амбулаторії можна пройти тільки через запасний вихід (з боку вул. Новопрорізної). (на фото) Головний вхід поки що закритий через ремонтні роботи. Ремонтники в черговий раз пообіцяли, що за тиждень-два парадний вхід відкриється.
У Борисполі налічується три амбулаторії, на часі - четверта

Гагаріна, 1
Амбулаторію за переїздом відкрито 2014 року. Її приміщення — комунальна власність міста, що була в оренді Бориспільської ЦРЛ. Зручність амбулаторії оцінили мешканці мікрорайонів, розташованих за залізничною колією, у тому числі УМБ-17, Променя, Нестерівки, Лозівки. З 1 липня амбулаторія почала працювати в структурі Бориспільського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.
У Борисполі налічується три амбулаторії, на часі - четверта

Для відвідувачів закладу нічого не змінилося, на прийомі сімейний лікар Олена Жук, яка перейшла працювати до міського центру первинної допомоги..
У Борисполі налічується три амбулаторії, на часі - четверта

Глибоцька, 81
Амбулаторія, що на вул. Глибоцькій, створюється з нуля. Там днями завершилися ремонтні роботи, триває монтаж комунікаційних мереж. Незабаром відкриття.

До міського центру первинної допомоги прийшли працювати всього 10 лікарів, 6 із них — із району.
Протягом червня пацієнтами підписано 1000 декларацій.

офіційні коментарі
Зміна підпорядкування амбулаторій викликала тривогу серед лікарів, які працюють на прийомі. Крапки над «І» у цьому питанні поставив заступник голови Бориспільської РДА Сергій Білецький. На нараді, на яку запросили медпрацівників первинної ланки Бориспільської ЦРЛ, що відбулася наприкінці червня, керівник наголосив, що всі медпрацівники, які хочуть обслуговувати мешканців міста, можуть перейти працювати до міської первинки, а район повинен зосередити увагу на розбудові первинної допомоги у селах Бориспільщини.

Заступник Бориспільського міського голови Людмила Пасенко зазначила: «Якщо лікарі, які у поліклініці обслуговують мешканців Борисполя, виявлять бажання перейти працювати до міста, міська влада орендуватиме їхні кабінети у ЦРЛ, щоб вони і надалі могли працювати на своїх робочих місцях».

ДОВІДКА
Як повідомив на плановій нараді у Бориспільського міського голови директор міського центру первинної медико-санітарної допомоги Євгеній Черенок, нині в амбулаторії, які розширюють міську мережу первинки, завозяться меблі, нове обладнання, проводиться Інтернет, налагоджується мережевий зв'язок між амбулаторіями та підключення їх до системи e-Health.

Ірина КОСТЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Ирина 30 серпня 2018 00:21
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Амбулатория КШ ,11 . Это просто кошмар. Пришли к своему доктору, в амбулатории вонь подвальная и комаров больше чем на природе возле воды.
    За час ожидания в очереди искусали больше чем на кануне на природе.
    Примите какие то меры к улучшению этой амбулатории. КШ ,24 сделали прекрасно , а это осталось как есть. Печалька
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031