Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Конфлікт щодо набору третього класу першокласників у Борисполі залагоджено


Конфлікт щодо набору третього класу першокласників у Борисполі залагоджено

Конфліктна ситуація щодо набору третього класу першокласників для «Ліцею «Дизайн-освіта» вирішено. Про це заявив міський голова Анатолій Федорчук.

За його словами, додатковий клас буде розміщено у етнографічному кабінеті закладу, який пристосують до навчання, хоча умови там можуть не зовсім сподобатися батькам. Наголошувалося, що другої зміни у ліцеї цього року не буде. Таке вирішення конфлікту у ліцеї голова назвав позитивним.

Також Анатолій Федорчук закликав усіх причетнех до непорозуміння в ліцеї утриматися від негативу, який був шквальним при обговоренні ситуації в мережі Фейсбук, а всі питання організації навчального процесу у школах міста мають вирішуватися колегіально адміністраціями закладів разом із управлінням освіти у тиші кабінетів, а можливі проблеми не повинні виноситися на широкий загал. «Хочеться, щоб у питання організації роботи закладів освіти не включалися ні депутати, ні батьки, ані виконавчий комітет», — звернувся голова із побажанням до очільниці міського управління освіти та науки Тетяни Павленко.

Ольга ІВАНОВА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Інна Калініна 20 липня 2018 11:40
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Шановна пані Ольгу!
    Ви, як журналістка, може б поцікавились спочатку, чи залогоджений конфлікт у Ліцеї остаточно? Ні. Станом на ранок сьогодні 20.07.2018 Наказу про зарахування діток у додатковий 1-В клас НЕ має. Це по-перше. По-друге, до батьків, з ініціативної групи, які і біткались і добивалась від директорки Ліцею дотримання закону про освіту, директорка Власенко Л.А. застосувала репресії - у протизаконний спосіб відмовилась приймати у них Заяви (!) взагалі! Таке беззаконня коїться за підтримки депутатів міської і обласної ради від ВО Батьківщина (Власенко є членом їх партії) і за підтримки їх ситуативного партнера секретаря міськради від Радикалів. Директорка Ліціею є наскрізь корумпована, морально низька, яка не має права працювати з дітьми взагалі! Їй потрібно вже на пенсію, або пройти конкурс на цю посаду, але вона їй не відповідає ні по одному з крітеріїв!!! На майбутнє Вам порада - дослухайтесь ГРОМАДИ, а не можновладців!
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031