Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі відкрито пілотний формат МакДональдз


У Борисполі відкрито пілотний формат МакДональдз

Адміністрація ТЦ виступила ініціатором змін у бориспільському МакДональдз: новий формат обслуговування «Досвід майбутнього» втілюється вперше в Україні. Борисполю вдалося переконати представників компанії і відсторонити міста-претенденти.

«Ми домоглися, щоб у Борисполі реконструювався МакДональдз за світовим зразком в числі перших в Україні, — розповідає Василь Радіонов. — Той формат, який відвідувачі оцінять із перших чисел серпня, буде поки єдиним в країні, пілотним, хоча претендували на першість багато потужніших за Бориспіль міст. Цей проект матиме успіх, за новим принципом працює мережа в інших країнах. Ми пишаємося, що обрали Бориспіль».

За словами співрозмовника, оновлений бориспільський МакДональдз відчинить двері для відвідувачів 2 серпня. Після реорганізації введено обслуговування за столиками — одне із революційних вдосконалень, оскільки раніше МакДональдз був закладом самообслуговування. «Тепер відвідувач замовлятиме страви на касі, а потім чекатиме бажане за столиком. Співробітник ідентифікуватиме клієнта за допомогою спеціального пристрою. Залишиться лише три каси і буде розділений потік відвідувачів. Такого в українських МакДональдз ще не було», — не без гордості розповідає Василь Семенович, директор ТЦ у якому знаходиться заклад.

До речі, двоповерховий американський фаст-фуд у Борисполі майже найбільший в Україні, і є лідером за площею в області.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031