Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Чому в Борисполі перебої із енергопостачанням


Чому в Борисполі перебої із енергопостачанням

За минулий тиждень у Борисполі жодного разу не вимикалось світло, на противагу попередньому, дощовому. Чиновники констатують: це завдяки злагодженим діям комунальних служб, працівників Бориспільського РП та влади.

«Завдяки якісній та злагодженій розчистці ліній електропередач при сильних поривах вітру світло не вимикалося в жодному районі міста. Про це жителі міста писали у мережі Facebook», — говорить Корнійчук.

Директор Бориспільського РП ПрАТ «Київобленерго» Микола Борзяк направив до міського голови Анатолія Федорчука листа-звернення із проханням допомогти у сприянні взаємодії РП із власниками електричних мереж, які не перебувають на його балансі. У зв’язку з тим, що законодавство України не передбачає засобів впливу на власників електричних мереж, які не здійснюють обслуговування власного майна.

Микола Іванович просить через громадські слухання спонукати їх до своєчасного виконання ремонтних, профілактичних та регламентних робіт на своєму обладнанні відповідно до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів з метою унеможливлення аварійних відключень ПЛ-10 Кв, які призводять до незручності споживачів міста.

Після детального вивчення усіх трансформаторних підстанцій у Борисполі приватних ТП виявилось більше двох десятків.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031