Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Опалювальний сезон у Борисполі розпочнеться вчасно, незважаючи на борги населення


Опалювальний сезон у Борисполі розпочнеться вчасно, незважаючи на борги населення

У Борисполі активно триває підготовка до нового опалювального сезону, хоча борг населення за використаний газ минулорічного сезону не погашено.

Минулого тижня у Київській ОДА була проведена селекторна нарада за участі голови облдержадміністарції Олександра Горгана з приводу підготовки тепломереж області до опалювального сезону. Про це на плановій нараді міського голови 10 вересня розповів його перший заступник Микола Корнійчук.

За результатами наради стало відомо, що загальний борг населення Київської області за використаний газ складає 470 млн грн. Борг бориспільців є найменшим в області, він дорівнює 3,5 млн грн.

«Бориспіль не розраховує на 100% погашення заборгованості населення до початку опалювального сезону, проте маємо надію, що ліміти на газ для міста будуть виділені вчасно», — пояснив Микола Петрович.

За його словами, у місті активно тривають роботи із підготовки котелень КП «Бориспільтепломережа». Найбільше уваги міська влада приділяє реконструкції котельні на вул. Привокзальній. Нагадаємо, ця котельня має опалювати чималий район довкола вокзалу, відновлювальні роботи виконуються забудовником ТОВ «БМК Тріада». Є занепокоєння влади через те, що раніше анонсований графік завершення робіт, який був затверджений сесією міськради, планувався на 1 вересня поточного року. Проте до очікуваної дати реконструкцію котельні не встигли закінчити. Наразі строки перенесено на початок жовтня.

Ще одним важливим питанням для Борисполя лишається досі не вирішена сертифікація одного з виробників газових лічильників. Також наголошувалося, що Уряд країни анонсує підняття тарифів на газ, — логічно, що слідом піднімуться усі інші тарифи на комунальні послуги.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031