Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі тендерні проблеми із вини учасників торгів


У Борисполі тендерні проблеми із вини учасників торгів

У Борисполі більшість оголошених тендерів із благоустрою території міста неодноразово переносилися через неспроможність заявлених учасників оформляти документи.

На понеділковій плановій нараді у міського голови 10 вересня повідомлялося, що більшість запланованих робіт у Борисполі не просуваються через невдалі тендери. Йдеться про роботи на суму понад 199 тис. грн. Наприклад, два тендери на водовідведення на вулиці Шевченка та Європейська – Нижній Вал досі шукають виконавця робіт, адже подані раніше заявки шести учасників було відхилено через неправильно оформлені документи. Про це повідомив Микола Корнійчук, перший заступник міського голови. За його словами, капітальний ремонт вулиці Яцютівка відхилявся два рази через неналежне оформлення документації на тендер. Також тендер на будівництво стадіону на території НВК «Гімназія «Перспектива» не відбувся, хоча у ньому брало участь шість організацій. Подібна ситуація сталася із тендером на капремонт спортивної зали у цьому ж навчальному закладі. Учні ЗОШ №6 цього навчального року теж можуть лишитись без ремонту спортзали.

Наразі для Борисполя одним із найважливіших тендерів є обрання переможця на виготовлення нового генплану міста. Як повідомив головний архітектор міста Ігор Крикливець, документи подали два учасники, їхня документація розглядається.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031