Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Бориспільському районі задокументовано три факти вирощування конопель


У Бориспільському районі задокументовано три факти вирощування конопель

На території Київської області триває комплекс профілактичних заходів, направлених на покращення оперативної обстановки та стабілізації криміногенної ситуації. Поліцейські продовжують нести службу у посиленому варіанті.

Правоохоронці сконцентрувалися на превентивній роботі, працюють за напрямком протидії злочинності та встановленні осіб, які причетні до скоєння різних видів правопорушень.

Декілька характерних прикладів розкриття правопорушень за гарячим слідом:
У Бориспільському районі задокументовано три факти вирощування конопель

Наркозлочинність: У Бориспільському районі задокументовано три факти вирощування коноплі, ліквідовано незаконні плантації. У Василькові в місцевого жителя вилучено розфасований особливо небезпечний наркотичний засіб - метадон. У жителів Макарова та Вишгорода вилучено сухе подрібнене наркозілля канабісу. У Бородянці затримано молодика, який перебував у розшуку та зберігав при собі 100 грамів психотропної речовини та інгредієнти для її виготовлення.

Зброя та вибухівка: у місті Ірпінь та смт Макарів у підозрілих перехожих поліцейські виявили та вилучили гранати «РГД-5» та запали до них. Також у Ірпені під час невідкладного обшуку в квартирі підозрюваного у скоєнні квартирних крадіжок вилучили гранату «Ф-1» та запал до неї.

Крадіжки: У Фастові та Василькові затримали крадіїв електроінструментів із приватних приміщень жителів. У Переяслав-Хмельницькому, Вишгороді та Кагарлику встановлено та затримано чотирьох домушників. У Василькові затримано крадійку барсетки з автомобіля та викрадача мопеду. У Таращі - крадія грошових коштів із місцевого кафе. У Броварах – викрадача велосипеду. У Борисполі - молодика, причетного до скоєння 9-ти фактів крадіжок особистих речей із підсобних приміщень багатоповерхівок. У Вишневому (трьох) і в Борисполі (одного) – дрібних крадіїв.
У Бориспільському районі задокументовано три факти вирощування конопель

Також поліцейські спільно з кінологами перевірили на автодорогах велику кількість транспортних засобів. Працівники ювенальної поліції відвідали сім’ї, які опинилися в складних сімейних обставинах і перевірили умови проживання в них дітей. Під час патрулювань на вулицях міст застерігали мешканців щодо недопущення розпивання алкоголю та тютюнопаління в громадських місцях, а також про заборону зберігання незареєстрованої зброї та боєприпасів.

Всі виявлені факти правопорушень задокументовані поліцейськими, тривають перевірки.

Вказане масштабне оперативно-профілактичне відпрацювання триває до понеділка.

Відділ комунікації поліції Київської області


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031