Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Будівництво на вулиці Скіфська


Будівництво на вулиці Скіфська

Питання «Про поновлення та внесення змін до договору оренди землі від 11.02.2008, укладеного між міською радою та приватним акціонерним товариством «Київська пересувна механізована колона-2», на земельну ділянку площею 2,8000 га під будівництво житлового комплексу по вул. Мануїльського у м. Бориспіль» неодноразово не набирало голосів.

Мешканці сусідніх будинків, яких обіцяв відселити забудовник, були категорично проти, щоб будівництво продовжувало це підприємство. Тож депутати і зайняли позицію вичікування. У результаті підприємство через суд добилося права на продовження договору оренди на попередніх умовах. Адже у підприємство на тій території є власність — об’єкти незавершеного будівництва, і депутати прийняли позитивне рішення.

Наслідки того, що обранці затягували із вирішенням суперечки між мешканцями і забудовником, озвучив депутат Ігор Шалімов: «Гуртожиток підприємства БКБМ на вул. Дружби, поряд із тією територією, яка захаращена. У Забудовника — «КПМК-2» — там є поле паль і фундамент, на який вони оформили право власності. На тій земельній ділянці кілька гуртожитків, раніше було вісім. Шість років тому, коли на вул. Бабкіна здавався будинок, забудовник розселив туди людей із чотирьох гуртожитків. Люди, які жили в бараках, отримали квартири. Коли мешканці під час зустрічі із забудовником почули, що будуватиме він тільки через півтора роки, бо зараз коштів немає, то заявили, що не довіряють «КПМК-2». Ми стали на бік людей, чим зробили їм гірше. Після усіх судових тяганин ми можемо прийти до того, що із 2,8 га компанія забере, наприклад, 1,5 га і добудує там менше житла. А земельна ділянка з гуртожитками залишиться місту, люди житимуть у бараках і вимагатимуть, щоб міська влада вирішувала їхні проблеми».

У договорі оренди землі змінено адресу земельної ділянки відтепер вона не на «вул. Мануїльського», а на «вул. Скіфська», відповідно до нової назви.

Ірина Костенко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031