Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Перспектива для Борисполя: торговий комплекс поблизу театру


Перспектива для Борисполя: торговий комплекс поблизу театру

У Борисполі вирішується перспектива ласого шматка орендованої землі у центрі міста на вулиці Нижній Вал, 3-а, що тривалий час був недоглянутим.

Конфліктна земля
Одним із питань, яке отримало підозри про можливі порушення на минулій жовтневій сесії Бориспільської міськради та було заветовано міським головою, є питання щодо земельної ділянки площею 0,143 га на вулиці Ниж-ній Вал, 3-а (територія між Ощад-банком та театром). Ділянка щорічно простоює і заростає бур’янами, хоча земля знаходиться у комунальній власності міста, а із 2005 року — в оренді у місцевого підприємця Олександра Благова. Термін дії договору оренди завершується, тому на сесію міськради 17 жовтня було винесено із голосу питання про внесення змін у рішення міської ради від 4 липня 2017 року «Про поновлення та внесення змін до договору орен-ди землі від 10.10.2005, укладеного між міською радою та фізичною особою-підприємцем Благовим Олександром Олексійовичем на земельну ділянку площею 0,143 га під будівництво торгового комплексу по вул. Нижній Вал, 3-а».

Дана територія є спірною, колотнеча за неї тривала і дійшла до судового процесу. Виявляється, у міськради продовжувати договір оренди підприємцю Благову передумали через невиконання ним зобов’язань із утримання землі. Проте орендар виграв суд, тож договір оренди йому було поновлено. Благов переконує, що окультурювати ділянку власними силами не бажає, тому неодноразово знаходив суборендарів, які готові навести лад. Але, переконує Благов, на виконавчому комітеті усі пропозиції відхилялися із незрозумілих для нього причин.
Перспектива для Борисполя: торговий комплекс поблизу театру

Питання «у повітрі»
Від Олександра Олексійовича «Вістям» вдалося дізнатися, що суборендарем землі наразі хоче стати місцевий підприємець і депутат міськради Микола Грона. Про плани на суборенду землі та заплановане ним будівництво торгового комплексу на згаданій ділянці від орендодавця дізнатися не вдалося. Микола Грона коментувати питання і розкривати плани теж відмовився, аргументуючи тим, що міський голова на рішення депутатів наклав вето.
Розгляд даного питання виносилося на позачергову сесію, яка планувалася 29 жовтня. Але через відсутність кворуму засідання не відбулося, питання «у повітрі». «Договору суборенди ще немає, без рішення депутатів нічого планувати не можна», — обмежився коротким коментарем Микола Грона.

Тетяна Ходченко

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Юрьевич 1 листопада 2018 21:45
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    коли напишете про майбутній торговий центр навпроти Макдональдсу? там вже далеко не 1500метрова Фора буде.
    чи ви не в курсі і напишете лише через 2 тижні після сесії міськради, як у випадку з Форою?
    1. vistisite 2 листопада 2018 12:10
      • Не подобається
      • 0
      • Подобається
      Доброго дня. Дякуємо за ваш коментар. Ми писалі статті на цю тему 21-09-2018 та 4-10-2018
      Гарного вам дня!
      1. Юрьевич 3 листопада 2018 19:23
        • Не подобається
        • 0
        • Подобається
        це про Фору публікації (де перше повідомлення про цю чудову новину друкуєте після двох тижнів від сесії). а я кажу , що ту територію забудують значно більшим об'єктом. чи поглине він Фору, чи приклеють його поруч...
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031