Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У музеї Борисполя відбулося відкриття виставки «Митці – рідному місту»


У музеї Борисполя відбулося відкриття виставки «Митці – рідному місту»

8 листопада 2018 року у Бориспільському державному історичному музеї з нагоди відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відбулося відкриття виставки «Митці – рідному місту» Це свого роду звітна виставка, де місцеві митці демонструють свій творчий доробок. Представлено вироби майстрів і художників – учасників Творчого клубу «Спілка митців Борисполя».

З відкриттям виставки її учасників та гостей привітали директор музею Наталія Йова, начальник управління культури, молоді та спорту Наталія Погребна, голова Творчого клубу «Спілка митців Борисполя» Олена Кравчун. Пролунали українські народні пісні у виконанні народного аматорського фольклорного колективу «Травневі роси».
У музеї Борисполя відбулося відкриття виставки «Митці – рідному місту»

Такі виставка вже стала традиційною у стінах музею. Щороку наприкінці осені – на початку зими митці презентують рідному місту свій творчий доробок. І як і в попередні роки, вона проходить у два етапи. Поточний триватиме до кінця місяця.

Ярослав Костін, фото Алли Єрмолової, Тетяни Підгурської

Бориспільський державний історичний музей

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031