Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспільські поліцейські зупинили вагітну жінку, яка керувала авто бувши п'яною


Бориспільські поліцейські зупинили вагітну жінку, яка керувала авто бувши п'яною

ГФ "Сектор Безпеки" повідомляють про сумний випадок людської безвідповідальності.
Патрулюючи вулиці активісти разом із поліцейськими зупини авто за кермом якого перебувала п'яна вагітна жінка, а у салоні були діти.


"Цієї суботи нічне чергування, крім виявлення осіб, що вживали спиртні напої на залізничному вокзалі, відзначилось надзвичайно прикрою подією.

Так, працівниками Патрульної поліції був зупинений автомобіль у якому їхала багатодітна родина. За кермом авто виявилась вагітна жінка в стані алкогольного сп’яніння. Досить не часто зустрічаєш таке зневажливе ставлення до власного життя, а особливо до життя власних дітей. Вживати отруту в той час, коли носиш під серцем дитину – вже є серйозним злочином проти майбутнього малюка, а ще й в такому стані везти своїх дітей на авто – це за межею нашого розуміння. Зазвичай, ми завжди викладаємо фото таких злочинців, але розуміючи, що це може спричинити негативні наслідки для її дітей, яких більше всього й шкода, цього разу ми обмежимось лише фото з «драгером». Сподіваємось, що ця людина все ж таки усвідомить вагу своєї провини та зробить відповідні висновки.
Бориспільські поліцейські зупинили вагітну жінку, яка керувала авто бувши п'яною

ГФ «Сектор Безпеки» закликає всіх не бути байдужими й робити все можливе для запобігання таким злочинам. Якщо ви стали свідком керування в стані алкогольного сп’яніння – зверніться в поліцію. Якщо ваш знайомий чи близька людина намагається сісти за кермо на підпитку – зробіть все можливе щоб цього не сталося. Адже нікому не відомо, хто може стати наступною жертвою п’яного убивці…"

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031