Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль готовий до негоди: є техніка і соляна суміш


Бориспіль готовий до негоди: є техніка і соляна суміш

Бориспільці скаржаться, на ожеледицю на тротуарах центральної частини міста.

Зима починає вступати в свої права. Міська влада запевняє, що готова до боротьби зі снігопадами та ожеледицею.

Перший заступник міського голови Микола Корнійчук повідомив «Вістям»: поки що габаритна снігоприбиральна техніка на дорогах міста не була задіяна, але знаходиться у «бойовій готовності». Мала снігоприбиральна техніка працювала на тротуарах — три одиниці тракторів зі щітками. Дві КДМ — комбіновані дорожні машини — посипали дороги у будні та вихідні піщаносольовою сумішшю. За словами керівника, заготовлено майже 1800 тонн такої суміші, минулого тижня використали 130 тонн. «До кінця нинішнього року суміші вистачить. На зимовий сезон потрібно до 3 тис. тонн. На сесію міськради, яка запланована на 11 грудня, готується рішення про виділення коштів на поповнення запасів суміші», — коментує співрозмовник.

Також Микола Корнійчук розповів, що придбано нову техніку для автопарку КП «ВУКГ». «У 2018 році купили два трактори, МТЗ: міні (із навісним обладнанням) — він чистив від снігу площу перед міськвиконкомом, інший — стандартних розмірів, із навісним обладнанням та щіткою. Днями завезуть трактор МТЗ, також є новий сміттєвоз на шасі МАЗ і в грудні отримаємо комбіновану дорожню машину на базі МАЗа. Тендер проведено, очікуємо поставки», — розповів Корнійчук.

На запитання, наскільки місто готове до потужних снігопадів, Микола Петрович відповів, що комунальники розраховують не тільки на власну снігоприбиральну техніку. «Заключено договори додатково на користування трьома грейдерами. Один — приватного підприємства ТОВ «Євробуд-17» — знаходиться на зберіганні у «ВУКГ». Є договори з підприємцем Миколою Маслом, та підприємством СПМК-530 на використання їхніх грейдерів», — пояснив співрозмовник.
Стало відомо, що у комунгоспі подумали про кадрове забезпечення: є трактористи для роботи на снігоприбиральній техніці, а якщо ситуація на дорогах через погодні умовами буде напруженою, водіям доведиться працювати без вихідних. Тому у приміщенні «ВУКГ» обладнана кімната відпочинку для зручності працівників, де можна поспати та відпочити.

Ірина КОСТЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031