Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Влада Борисполя нарікає, що невідомі нищать ілюмінацію


Влада Борисполя нарікає, що невідомі нищать ілюмінацію

Європейська площа Борисполя, щедро прикрашена святковою ілюмінацією за бюджетний кошт, страждає від зухвальства вандалів.

Про це заявив міський голова Анатолій Федорчук на апаратній нараді 10 грудня. «Нещодавно невідомі вирвали разом із провідною системою щиток управління головним фонтаном. Це сталося близько 21 години, тобто всюди були люди, але проявили байдужість. Довелося ремонтувати, зварювати та встановити замок, щоб уберегти надалі від руйнувань, — повідомив мер. — Днями з невідомих припинила роботу ілюмінація на кленах, вздовж вулиці Київський Шлях, наразі з’ясовуємо, що саме пошкоджено. Раз на місяць виривають кнопку, що на переході до ТЦ «Парк Тайн». Кому вона заважає?»
Також повідомлялося, що відеозаписи скоєння фактів вандалізму чи крадіжок поблизу міськради є, але зловмисники прикривають обличчя капюшонами, тому розпізнати їх неможливо, однак це підтверджує припущення, що порушення скоєні цілеспрямовано і свідомо, вандали подбали про власну безпеку.

Анатолій Федорчук звернувся до начальника управління освіти та науки Тетяни Павленко із вимогою налагодити роз’яснювальну роботу серед старшокласників міських шкіл, щоб ті розуміли власну відповідальність у разі скоєння подібних правопорушень і не лишатися безучасними до життя міста. Також мер припустив, що нині освітяни мало приділяють уваги виховній роботі, а більше переймаються тарифами та зарплатами. «Я хотів би, щоб класні керівники пояснювали дітям середнього та старшого віку, що міська влада не відмиває кошти і готова звітувати за кожну витрачену бюджетну копійку. Ми хочемо, щоб наше місто було красивим, і робимо це за кошти громади», — емоційно говорив Анатолій Федорчук. Також керівник заявив, що особисто готовий йти до дітей разом із представниками міськвиконкому та управління освіти, щоб пояснювати дітям правила поведінки у громадських місцях і що все має свою ціну.

Також мер засудив пустослівні звинувачення у місцевих соц-групах Фейсбук, де окремі бориспільці пишуть, що влада не повинна купувати штучну ялинку, що це дорого і так «відмиваються кошти». «Перш ніж засуджувати, самі щось зробіть, запропонуйте, купіть. А то самі не здатні ні на що, а пишуть «бруд». Люди добрі, давайте зупинимося і будемо робити й бачити позитивні речі. Усі руйнування — це ознака того, що окремі люди не хочуть, щоб Бориспіль був красивим», — підсумував міський голова.
Також на нараді повідомлялося про непоодинокі факти зламування гілок молодих дерев на території Книшового паркового комплексу та катальп незаконними торговцями вздовж вулиці Київський Шлях.

Оксана ПАВЛОВА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031