Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Різдвяне містечко у Борисполі: безпека під контролем


Різдвяне містечко у Борисполі: безпека під контролем

Пожежа у Різвяному містечку міста Львова, де постраждали люди, отримала резонанс. «Вісті» поцікавилися, наскільки убезпечені новорічні ятки на Європейській площі Борисполя.

Перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук повідомив, що використання газових балонів у різдвяних будиночках категорично заборонено. За його словами, на дотриманні правил протипожежної безпеки та обов’язковій наявності вогнегасників наголошували підприємцям перед початком роботи міського ярмарку.
Також відомо, що електропостачання має кілька ступенів захисту.

У будиночках по три розетки і на кожну є окремий автомат, що захищає розетки від перевантаження. «На вводі — загальний автомат на всі 5 будиночків, і ще один автомат на стовпі, від якого підключено електроживлення. Відкритої проводки немає, всі електромережі у захисних футлярах», — коментує Корнійчук.
Різдвяне містечко у Борисполі: безпека під контролем

Міський відділ із надзвичайних ситуацій та представники пожежної охорони днями провели ще одну перевірку і застерегли орендарів від порушень.

«Головна ялинка міста виготовлена із негорючих матеріалів, її запалити неможливо. Перевірка дотримання правил пожежної безпеки на Європейській площі проводитиметься регулярно», — заспокоїв керівник.

Ірина КОСТЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031