Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Борисполі День архівіста відзначили прем’єрою


У Борисполі День архівіста відзначили прем’єрою

24 грудня Україна відзначає День працівника архівних установ. Урочистості з нагоди свята працівників архівної справи проходили 21 грудня в Бориспільському муніципальному театрі «Березіль», де відбулася прем’єра мюзиклу «Морозенко».

Кращих із кращих привітали міський голова Анатолій Федорчук та керуюча справами міської ради Людмила Передерей, яка курує роботу архівістів. Також колег поздоровила начальник архівного відділу Марія Довгенко (на фото), яка щойно приїхала з Державного архіву Київської області, де отримала подяку від Київської ОДА. Адже архів Бориспільської міської ради десятки років займає перше місце в області.
У Борисполі День архівіста відзначили прем’єрою

У вітальних виступах відзначалося, що архівні справи — це не стоси документів, вкриті шаром пилу. Будь-яка організація чи установа обов’язково видає документи: інформаційні, розпорядчі, які потрібно впорядковувати, тож завдяки архівістам-діловодам документи систематизуються і належно зберігаються. Також архів міської ради співпрацює з підприємствами і установами міста, надає консульта-ції, методичні рекомендації.
Із нагоди свята представники галузі отримали подяки міського голови. А подарунком для всіх стала прем’єра музичної вистави «Морозенко». Сюжет, який бере початок з глибин історії українського народу, актуальний і сьогодні. Він утверджує ідеали добра, любові, турботи про тих, хто поряд.
У Борисполі День архівіста відзначили прем’єрою

Ірина ГОЛУБ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031