Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Комунальники чекають відлиги для боротьби із льодовими нерівностями на дорогах


Комунальники чекають відлиги для боротьби із льодовими нерівностями на дорогах

Перший заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук на початку робочого тижня визнав, що неголовні проїзні та пішохідні шляхи у місті подекуди вкриті обледенілими сніговими нерівностями. Це спричиняє незручності як водіям, так і пішоходам, але боротися із ними у морозну погоду не можливо, тому слід чекати відлиги, бо не рятує і посипання піщано-соляною сумішшю.

Так, за словами Корнійчука, з початку зимової погоди міські комунальники витратили на посипання 2 264 тон піщано-соляної суміші, нині залишилося лише 500 тон, що є критично мало, планується поповнення запасів – тендери на закупівлю відбудуться вже 29 та 31 січня.

Голова ради ветеранів Анатолій Пасічний поскаржився, що дороги у дворах багатоповерхівок вкриті обледенілими сніговими нерівностями, не ідеальні вони і в центральній частині міста.

У відповідь Микола Корнійчук наголосив, що техніка не справляється із подібними наслідками зимової непогоди. «Як тільки потеплішає, ми можемо направити 3-5 комунальних грейдерів, щоб зняли обледеніли нерівності», - узагальнив Корнійчук.

Також на нараді наголошувалося, щоб міський відділ контролю за благоустроєм (керівник Рустам Хамракулов) активніше контролював підприємства та організації щодо дотримання ними правил благоустрою – прибирати прилеглу територію у радіусі 20 м навколо, а бізнесменам-порушникам надавати приписи та складати протоколи.

Оксана ПАВЛОВА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031