Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Нова «Фора» готується до старту


Нова «Фора» готується до старту

У центрі Борисполя невдовзі розпочнеться будівництво чергового супермаркету. Наразі на земельній ділянці проводяться підготовчі роботи.

У вересні 2018 року «Вісті» писали про заплановане будівництво супермаркету «Фора» навпроти МакДональдсу у Борисполі — на сесії міськради депутати проголосували за три окремі додатково винесені питання, ними було затвер-джено проект землеустрою та цільового призначення трьох відведених земельних ділянок задля будівництва об’єкту торгівлі. Будівництво розміщуватиметься на суміжних ділянках, де раніше були приватні домогосподарства. Ділянка площею 27 соток на вул. Київський Шлях, 60, 62 та 62-а (дві ділянки по 10 соток, одна — 7 соток) викуплені у власників ПАТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД «НОРІС».
Початок будівництва планувався до нового року. Проте роботи стартували у січні 2019-ого — минулого тижня на ділянці розпочалася розчистка території.
Нова «Фора» готується до старту

Роботи тривають. «Вістям» вдалося потрапити на територію будмайданчику, що розчищений від дерев та кущів, старі хати поки стоять.
Чоловіки, котрі працюють там, говорити відмовилися, коментарів від керівництва отримати не вдалося. Раніше головний архітектор міста, Ігор Крикливець, запевняв, що генеральний план Борисполя не суперечить будівництву маркета на визначеному місці, дана територія відноситься до зони реконструкції.
Нова «Фора» готується до старту

Деталі проекту. Як відомо, загальна площа будівлі планується у 1 691,25 кв. м, площа забудови — 1 234, 00 кв. м, комерційна площа — 1 657,42 кв. м. Будівля буде двоповерховою. Другий поверх відведуть в розпорядження персоналу магазину та під офіси. На першому буде торгівельний зал.

Під’їзд до супермаркету розміщуватиметься з боку вул. Київський Шлях, для цього доведеться вирубати каштани. За словами Дмитра Гопанчука, заступника міського голови, парковку обладнають за рахунок площі земельної ділянки. Автостоянка передбачається на 39 авто.

Тетяна ХОДЧЕНКО, фото автора

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

  1. Oksana 26 січня 2019 14:25
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    навіщо ця коробка потрібна там? нема де купити продукти? куди не плюнь - супермаркети.
    Вирубати каштани? це окраса міста! я ходила в школу під тими каштанами. як було красиво в травні під час цвітіння!! а зараз? не місто, а блядюжник з парковками.
    все повирубуйте і залийте бетоном
  2. Yuzik 27 січня 2019 21:27
    • Не подобається
    • 0
    • Подобається
    Ці супермаркети досить зручні, але скільки зіпсованих продуктів вони викидають на смітник, або в переробку,
    Чи не вважаєте ви, що центр перенасичений продуктовими супермаркетами.
    Сидіть дома та жуйте продукти, а про ваше дозвілля потурбується інтернет!
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031