Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Скандал в освіті Борисполя: вихованців ДЮСШ адміністрація «Ліцею «Дизайн-освіта» не пустила до спорткомплексу


Скандал в освіті Борисполя: вихованців ДЮСШ адміністрація «Ліцею «Дизайн-освіта» не пустила до спорткомплексу

Вихованців Бориспільської ДЮСШ директор НВК «Ліцей «Дизайн-освіта» не пустила на заплановане тренування до спорткомплексу, що на території освітнього закладу. Мер Борисполя дав вказівку начальнику управління освіти розібратися із ситуацією, що склалася.

«Батьки дітей-вихованців ДЮСШ минулого тижня неодноразово зверталися до мене зі скаргами на директора НВК «Ліцей «Дизайн-освіта» Ларису Власенко, — заявив на нараді 28 січня міський голова Анатолій Федорчук. — Я вимагаю негайно притягнути до відповідальності винних у ситуації, яка виникла через заборону займатися у спорткомплексі. В іншому разі начальник міського управління освіти має написати доповідну про свою безпорадність на посаді».

Як стало відомо, 22 січня за наказом директора «Ліцею «Дизайн-освіта» Лариси Власенко вихованців ДЮСШ не пустили на планове тренування до спорткомплексу. «Скільки цей некерований директор буде зривати учбовий процес наших дітей? Чому у зал, в якому уроки фізкультури закінчуються о 16.00, не дозволяють використовувати для спортивних секцій?», — писали після інциденту обурені батьки в мережі Фейсбук.

Анатолій Федорчук вкотре наголосив, що спорткомплекс ліцею будувався за кошти міської громади, тому доступ до нього має бути для усіх дітей без виключення.
Міський голова дав вказівку начальнику управління освіти та науки Бориспільської міської ради Тетяні Павленко негайно розібратися в ситуації та притягнути Ларису Власенко до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, директор ліцею раніше скаржилася на поведінку вихованців ДЮСШ у спорткомплексі: мовляв, юні спортсмени часто смітять у закладі, псують інвентар.

Тетяна ХОДЧЕНКО

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031