Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Вихованці Дитячих будинків сімейного типу Бориспільщини разом з батьками вирушили в незабутню подорож Україною


Вихованці Дитячих будинків сімейного типу Бориспільщини разом з батьками вирушили в незабутню подорож Україною

Уперше за останні 10-15 років вихованці Дитячих будинків сімейного типу Бориспільщини разом з батьками вирушили в незабутню подорож Україною.

Унікальну можливість побачити самобутні та неймовірно прекрасні краєвиди Батьківщини, викупатися в «чанах», покататися на «тюбах», відвідати історичні фортеці, посмакувати львівським шоколадом та зробити багато-багато іншого, по-дитячому, серйозного, а по-дорослому, кумедного – завдяки батьківській мудрості та пріоритетам держави у соціальному захисті дітей.

Спільними зусиллями голови Бориспільської районної державної адміністрації Олександра Туренка, голови Бориспільської районної ради Владислава Байчаса та депутатського корпусу було прийнято рішення про додаткові заходи підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, – вихованців Дитячих будинків сімейного типу, які функціонують на території Бориспільського району, та виділено 350 тисяч гривень з районного бюджету саме на відпочинок та оздоровлення.
Вихованці Дитячих будинків сімейного типу Бориспільщини разом з батьками вирушили в незабутню подорож Україною

Начальник служби у справах дітей та сім’ї Бориспільської райдержадміністрації Людмила Корніяка, яка займалася організацією заходів, розповіла, що багатодітні родини самостійно обирали місце відпочинку. Передбачалися спільні поїздки дітей та батьків. Тож веселі канікули об’єднали чотири родини: ДБСТ Абаєвих (с. Старе), ДБСТ Білоусових (с. Велика Стариця), ДБСТ Букевичів (с. Велика Стариця), ДБСТ Колотушів (с. Проців).

Бориспільська РДА

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031