Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

Бориспіль митиме вулиці й тротуари дезрозчином


Про це «Вістям» повідомив Микола Корнійчук, перший заступник Бориспільського міського голови. 

«Із 31 березня Бориспіль посилює засоби дезінфекції громадських місць. Обеззараження зупинок, лавочок інших громадських місць здійснюється комунальними службами від початку введення карантину. Відтепер головні вулиці міста митиме МАЗ комунального підприємства – авто обладнане поливальною системою», — підтвердив Корнійчук.

Також керівник сказав, що тротуари у центрі Борисполя теж оброблятимуться дезрозчином за допомогою комунального міні-авто, яке до цього використовувалося як вуличний пилосос для прибирання листя та пилу. 

Корнійчук підкреслив, що місто забезпечене сучасними засобами дезінфекції, що рекомендовані для використання в умовах пандемії коронавірусу.

Щодо заходів санітарної обробки магазинів аптек, банків, транспорту, то ці функції покладені на власників майна, згідно із рішенням засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС і штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій на території міста Бориспіль.

За твердженням Корнійчука, працівники комунальних підприємств систематично обробляють під’їзди та прилеглу територію багатоквартирних будинків, які підпорядковані їм в обслуговування. Загалом, питання дезінфекції у під’їздах кожного будинку мають налагоджувати й контролювати ОСББ.

За словами Корнійчука, комунальники, які здійснюють санітарну обробку, матимуть доплати до зарплати.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031