Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Бориспільському районі голову громадської організації затримали на отримані хабара


У Бориспільському районі голову громадської організації затримали на отримані хабара

Слідчим управління главку поліції Київської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадження за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди у сумі 9 тисяч доларів США службовою особою громадської організації «Острів».

Про це повідомляється на сайті "Національної поліції у Київській області".

4 березня у Бориспільському районі слідчі поліції Київської області затримали «на гарячому» голову громадської організації садівницьке товариство «Острів», під час отримання ним неправомірної вигоди у сумі 9 тисяч доларів США.
Саме таку суму вимагав чоловік у власника одного із будинків садового товариства за надання згоди щодо підключення його садиби до лінії електропостачання.

Наразі посадовця затримано за ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.
У Бориспільському районі голову громадської організації затримали на отримані хабара
За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.
За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Досудове слідство триває.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031