Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Броварах загублену посилку прийняли за вибухівку


У Броварах загублену посилку прийняли за вибухівку

Головний корпус Броварської міської ради по вул. Гагаріна, 15 протягом півгодини був оточений працівниками поліції, центральний вхід перегородили сигнальною стрічкою. Там виявили пакунок червоного кольору. Пізніше з’ясувалося, що вибухівки нема: жінка загубила посилку. Міськрада відновила роботу.
У Броварах загублену посилку прийняли за вибухівку

Вхід до міськради правоохоронці заблокували під час перерви в засіданні 28-ї сесії Броварської міської ради близько 12:10. О 12:00 журналісти встигли побачити пакунок червоного кольору біля центрального входу. Тоді на нього ще ніхто не звертав увагу. Вже через декілька хвилин після цього поліція заблокувала будівлю.
У Броварах загублену посилку прийняли за вибухівку

Під час перерви багато присутніх на сесії міськради вийшли на двір задля участі в урочистому піднятті на щоглу прапора Європейського Союзу.

Після тривожної звістки головний вхід заблокувала поліція. Відвідувачі міськради не могли ані потрапити всередину будівлі, ані вийти з неї. На місці подій почали працювати сапери.
У Броварах загублену посилку прийняли за вибухівку

Згодом сесію міськради збиралися закривати та евакуювати людей з будівлі. Однак близько 12:45 повідомили, що то була хибна тривога. Депутати і чиновники повернулися до роботи. Як розповів керівник броварської поліції Олег Янчинський, пакет виявився посилкою, яку загубила жінка. Вибухівки не виявили.

Фото – Тетяна Панкратьєва

Маєш право знати

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031