Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Броварах хочуть боротися із "липовими" учасниками АТО


У Броварах хочуть боротися із "липовими"  учасниками АТО

16 листопада відбулося засідання Координаційної ради з питань АТО. Під час зустрічі розглянули нові заяви на гаражні ділянки, обговорили використання несправжніх посвідчень учасників бойових дій у транспорті, а також вимогу до міської влади прозвітувати щодо виконаної роботи й подальших планів.

У рамках засідання Координаційна рада розглянула 31 заяву учасників(ць) бойових дій щодо надання їм гаражних ділянок, із яких 21 рекомендували задовольнити на наступній сесії Броварської міської ради. Через брак території однією з основних вимог ради лишається тривале проживання у Броварах або ж підтвердження наміру заявника(ці) лишитися в місті.

Також під час зустрічі присутні підняли питання підробних посвідчень учасника бойових дій, що його недоброчесні громадяни використовують, аби користуватися громадським транспортом безкоштовно. На думку самих бійців, це шкодить їхній репутації. Справа в тому, що водії не знають, як має виглядати дійсне посвідчення, та й узагалі рідко на нього дивляться. Для боротьби з такими правопорушеннями присутні вирішили запропонувати перевізникам ознайомити своїх працівників із вимогами до справжніх посвідчень УБД.

Голова ГО «Авангард АТО Броварії» Ігор Муратов також підняв питання щодо звіту представників влади про виконану роботу щодо питань/проблем бійців АТО й подальші плани. За словами пана Муратова, міський голова сам давав обіцянку щодо цього, тому час йому про неї нагадати. Окрім цього, активіст запропонував звернутися до місцевої влади з проханням відшкодовувати проїзд на санітарно-курортне лікування сім'ям загиблих (таких у Броварах 9) раз на рік. На думку присутнього депутата Олега Шевчука, ці витрати цілком «підйомні» для броварського бюджету.

Серед іншого, у Координаційній раді відбулися певні кадрові зміни. Схоже на те, що обом секретарям потрібно шукати заміну. Адже П. Андронов звільнився з військкомату й до ради більше входити не може, а Р. Мартинюк, у зв'язку з великою зайнятістю, попросив зняти з нього обов'язки секретаря. Після сьогоднішнього засідання їм обом шукатимуть заміну.

Трибуна Бровари

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031