Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В центрі Броварів сталася пожежа у багатоквартирному будинку


В центрі Броварів сталася пожежа у багатоквартирному будинку

Вранці 20.06.2018 року в центрі Броварів виникла пожежа в п'ятиповерховому багатоквартирному будинку по вул. Гагаріна 16А.

Повідомляє "AT BROVARY".
В центрі Броварів сталася пожежа у багатоквартирному будинку

Вже о 10:45 вул. Небесної Сотні в районі ринку "Нива" була охоплена густим та їдким білим димом. Стовп диму було видно навіть в Києві. Вияснилось, що загорілось горище в багатоквартирному будинку. Є припущення, що загорілися старі дерев'яні конструкції, які залишилися після прокладки нового даху.

В терміновому порядку було відключено електропостачання в будинку та евакуйовано його мешканців. Прибудинкову територію було огорожено стрічками та виставлено по периметру працівників поліції, які спостерігали аби ніхто не перетинав огорожену частину місця пригоди.

Навколо будинку зібралося чимало людей, левова частка яких були мешканцями аварійного будинку. Багато з них були просто в домашніх халатах та тапцях. Зі словами на очах багато хто спостерігав, як пожежники гасили дах будинку.

До ліквідації пожежі було залучено біля 10-ти одиниць техніки Броварів, Броварського р-ну та Борисполя.

Інформації про потерпілих немає, але карета швидкої допомоги та лікарі були напоготові.

Станом на 13:00 пожежежники в посиленому режимі займалися ліквідацією пожежі, причини якої наразі поки що невідомі. Експертиза буде проводитись після повної ліквідації пожежі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031