Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

У Броварах посадовець привласнив 1,5 млн грн, які були виділені на ремонт парку


У Броварах посадовець привласнив 1,5 млн грн, які були виділені на ремонт парку

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру директору товариства, який привласнив кошти державного бюджету виділені на проведення капітального ремонту парку «Перемога» в м. Бровари на суму понад 1,5 мільйона гривень

Установлено, що у 2016 році між Департаментом регіонального розвитку та житлово-комунального господарства КОДА та одним із товариств укладено договір будівельного підряду щодо виконання робіт з капітального ремонту з відновлення інженерно-транспортної інфраструктури та благоустрою парку «Перемога» в м. Бровари. Ціна договору підряду складала майже 16 мільйонів гривень.

Так, директор товариства, будучи службовою особою, при складанні актів приймання виконаних будівельних робіт, довідок про їх вартість та витрат, вніс до них завідомо неправдиві відомості про те, що будівельні роботи по капітальному ремонту парку «Перемога» в м. Бровари виконані в повному обсязі.

У подальшому, на підставі підписаних підроблених документів на банківський рахунок товариства перераховано грошові кошти.

Втім, згідно із висновками судових будівельно-технічних експертиз, обсяги та вартість фактично виконаних будівельних робіт та використаних матеріалів не відповідають обсягам та вартості, визначеним узгодженою проектно-кошторисною та фінансово-звітною документацією відповідно до договорів на суму понад 1,5 мільйона гривень.

За процесуального керівництва Броварської місцевої прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненого в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Санкція статтей передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Київської області

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031