Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

В Києві перевізники області влаштували масштабний протест


В Києві перевізники області влаштували масштабний протест

Вранці 5 квітня в Києві перевізники області влаштували масштабний протест. До будівлі Київської обласної адміністрації під'їхало 147 маршруток.

Про це пише видання ТСН.

Протестувальники навіть погрожують підпалити автобус біля ОДА. Вони вимагають обласну владу почати відшкодовувати перевезення пільговиків, а також боротися з нелегальними перевізниками і розподіляти маршрути на конкурсній основі.

Вину протестувальники поклали на заступника голови ОДА Олександра Савченка, тож водії вимагають його відставки.
В Києві перевізники області влаштували масштабний протест

Раніше асоціація "Автоперевізники Київщини" повідомляла, що 5 квітня о 9:00 планує масову акцію протесту, під час якої планують спалити автобус. Як повідомляла "Українська правда" з посиланням на главу асоціації Олексія Павленка, в управлінні інфраструктури розривають договори з перевізниками, а на їх місце призначають своїх.

"Виконуючий обов'язки начальника управління інфраструктури в ручному режимі в односторонньому порядку розриває договори з перевізниками, а на їх місце призначає інших перевізників, просуває на маршрути своїх перевізників", - сказав Павленко.

Перевізники виступають проти втручання в конкурсну систему розподілу маршрутів між автотранспортними підприємствами з боку чиновників Київської обласної адміністрації та створення корупційних схем. Перевізники обіцяли припаркувати біля КОДА понад 150 автобусів, які не вийдуть на свої маршрути.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031