Жк Мрия
Бориспiль
C

Головні новини

На Київщині залишені без нагляду діти влаштували у квартирі пожежу


На Київщині залишені без нагляду діти влаштували у квартирі пожежу

На Київщині мати лишила трьох дітей самих удома, які в час її відсутності влаштували у квартирі пожежу.

В останню мить рятувальники вивели з оселі 10-річну дівчинку, її 6-річного братика і його друга-однокласника, йдеться в сюжеті ТСН.

Події розгорталися в Узині в будинку на останньому його поверсі. "Вона дітей завжди закриває вдома", - говорили сусіди, спостерігаючи за тим, як палає балкон і кімната. Про пожежу до рятувальної служби повідомили самі діти. "Тут хлопчик пожежу наробив", - сказала старша дівчинка диспетчеру телефоном.

Вогнеборці прибули вже за кілька хвилин і з'ясували, що діти чекають на порятунок у коридорі біля вхідних дверей. "Вони були налякані, стояли, злякалися. Діти були коло дверей. Ще хвилин 15 – і горіла б уся квартира", - каже рятувальник Сергій Шпичка.

На приборкання полум'я в працівників ДСНС пішло півгодини. Неушкоджених школярів після огляду медиків спочатку віддали сусідам, а згодом з'явилася і мати. "Відчуваю свою вину, мабуть. Розумію, що могло стати гірше. Дуже великі втрати на балконі, але добре, що діти живі і здорові", - зізнається Олена Явтушенко.

Дітлахи розповідають, що квартиру запалив Сашко, який грався із сірниками, котрі знайшов біля школи. Настуня зі ще одним другом була в іншій кімнаті, а коли брат вибіг із балкона, що палав, діти самі стали гасити вогонь – із переляку носили воду склянками. "Я розгубилася і не додумалася до відра", - каже дівчина. Коли ж зрозуміли, що самим не впоратися, старша подзвонила до рятувальників.

Діти побоювалися, що пожежники не повірили їм, але все одно чекали порятунку.


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.

коментарі

Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Питання: 156+2
Відповідь:
Код: оновити, якщо не видно коду
Введіть код:
Читають Обговорюють
Купити квартиру в Києві
Календар публікацій
«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031